Om webstedet

Ku.dk er et af Danmarks største og ældste domæner og dækker alle eksterne websteder fra Københavns Universitet. Webstedet betjener i gennemsnit 1,2 millioner besøg per måned til omkring en halv million sider.

Domænet er bygget op omkring 2.000 subsites med egen venstremenu, der dækker alle universitetets fakulteter, institutter, centre og afdelinger. De mange sites er bundet sammen af globalmenuen øverst og footeren (sidefoden) nederst på alle sider, der giver mulighed for at navigere på tværs af domænet.

Kontakt om KU's websteder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail kom-support@adm.ku.dk. Vi svarer så hurtigt, vi kan – som regel inden for et døgn.

Vores websteder bliver udviklet og vedligeholdt af universitetets mange webredaktører. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til bestemte sider, skal du henvende dig til den kontaktperson, der er angivet nederst på den pågældende side.

Du kan finde flere kontaktoplysninger på www.om.ku.dk/kontakt.

Tilgængelighed

Vi lægger vægt på, at vores websider skal være tilgængelige for alle – også hvis man har et syns- eller bevægelseshandicap. Derfor er det muligt at ændre tekststørrelsen på alle vores sider, og du kan bruge tastaturet i stedet for musen til at bevæge dig rundt på siderne og følge links.

Hvis du vil have teksten på en side læst højt, kan du hente en oplæsningsfunktion på www.adgangforalle.dk.

Cookie- og privatlivspolitik

Læs hele vores cookie- og privatlivspolitik.