LGBTQIA+ netværk

Er du LGBTQIA+? Så er du velkommen i KU’s nystartede medarbejdernetværk!

Netværket er for alle medarbejdere på Københavns Universitet – VIP og TAP – der identificerer sig inden for LGBTQIA+ spektret.

LGBTQIA står for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Intersex og Asexual.

Netværket blev etableret i juni 2019 og vi ønsker at vores netværk skal være rummeligt og inkluderende, og vores ambition er at styrke diversiteten på KU. Vi vil være en ressource for vores arbejdsplads – vi har erfaringerne og kompetencerne til at kvalificere KU’s arbejde med ligebehandling, mangfoldighed og et samlet universitet.

Netværkets arbejde understøttes af ledelsen på Københavns Universitet.

Bliv medlem af netværket

Vil du være med? Skriv en mail til LGBTQIA@ku.dk så bliver du inviteret til vores aktiviteter. Du kan også skrive, hvis du har andre spørgsmål. Postkassen betjenes af medlemmer af netværket.

Vi mødes en gang om måneden; nogle gange med en dagsorden, andre gange bare i et kollegafællesskab. Vi mødes uden for normal arbejdstid i Studenterhuset: Købmagergade 52, København K.

Du må meget gerne dele nyheden om netværket med dine kollegaer.

Find os på KUnet

Hvis du er ansat på Københavns Universitet kan du læse mere om os og se kommende mødedatoer og aktiviteter på KUnet.

Find os på KUnet under Personaleforeninger her.