LGBTQIA+ netværk

Er du LGBTQIA+? Så er du velkommen i KU’s nystartede medarbejdernetværk!

Netværket er for alle medarbejdere på Københavns Universitet – VIP og TAP – der identificerer sig inden for LGBTQIA+ spektret.

LGBTQIA står for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Intersex og Asexual.

Vil du være med? Skriv en mail til LGBTQIA@ku.dk så bliver du inviteret til vores aktiviteter. Du kan også skrive, hvis du har spørgsmål. Postkassen betjenes af medlemmer af netværket.

Netværket er nyetableret (juni 2019) og planlægger at mødes en gang om måneden; nogle gange med en dagsorden, andre gange bare i et kollegafællesskab. Vi mødes uden for normal arbejdstid i Studenterhuset: Købmagergade 52, København K.

Vi ønsker at vores netværk skal være rummeligt og inkluderende, og vores ambition er at styrke diversiteten på KU. Vi vil være en ressource for vores arbejdsplads – vi har erfaringerne og kompetencerne til at kvalificere KU’s arbejde med ligebehandling, mangfoldighed og et samlet universitet.

Netværkets arbejde understøttes af ledelsen på Københavns Universitet.

Du må meget gerne dele nyheden om netværket med dine kollegaer.

Kommende mødedatoer

Onsdag den 21. august kl. 16.00- 17.30
Tirsdag den 24. september kl. 16.00- 17.30
Mandag den 28. oktober kl. 16.00- 17.30
Torsdag den 28. november kl. 16.00- 17.30

Hver gang på Studenterhuset: Købmagergade 52, København K.